Как да премахнем хлебарки

Никой не се поддава на хлебарки. Сега въпросът, който всеки човек, който някога е имал нашествие на хлебарки, има: Как точно да убие хлебарки?

На пазара се предлагат много добри, а също и не толкова отлични продукти за убиване на хлебарки. Повечето от тези предмети функционират добре при убиването на хлебарки, трябва да се предприемат редица стъпки заедно с тези предмети за ефективно премахване на хлебарки. Трябва да се приложи пълна програма, за да направите вашето жилище възможно най-нежелано за тези малки гадини.

Имате ли хлебарки?

За да получите допълнителна информация за хлебарки, отидете на тази връзка.

Като начало, освен че може да изглежда глупав въпрос, трябва да определите дали в къщата ви има хлебарки? Ако видите един, най-вероятно ще откриете сто или две много повече спънки. Те обичат да излизат през нощта, в резултат на което може да се наложи да се опитате да ги намерите с фенерче вечер. Хлебките оставят хода на отпадъчните вещества, впоследствие всеки индикатор за отпадъците от тях (малки кафяви обезцветявания или пелети) е добър индикатор за инвазия.

Seal Points Up Limited!

На вратите трябва да се монтират метли за врати, за да се гарантира, че хлебарки не могат да се промъкнат под тях. Всяко отваряне или счупване, където смятате, че хлебарки могат да навлязат в дома ви, трябва да бъде обезопасено.

Де-бъркотия!

В момента подредете бъркотията около къщата си. Хлебарки консумират хартия, както и лепилото, намиращо се в книги и списания. Премахнете хартия, а също и кутии, както и подредете бъркотията, където хлебарки се наслаждават да се мотаят наоколо.

Лиши ги! В момента премахнете храната им, а също и водните ресурси. Почистете напълно кухнята си, като използвате обезмаслител за всички повърхности. Ремонтирайте капещите кранове и поддържайте тапи за мивка над дренажни тръби. Постоянно съхранявайте храната в пластмасови контейнери за съхранение или торбички с цип. Извадете боклука от къщата възможно най-бързо. Не оставяйте храната за домашни любимци навън през нощта.

Как да убием хлебарки

В момента моментът, който всъщност чакате: как точно да премахнете хлебарки. Използвайте продукт, който се състои от циперметрин, като Demon WP, за да напръскате външния периметър на дома си. Уверете се, че пръскате няколко фута нагоре, както и извън къщата и около всички фрактури, както и възможните точки за достъп.

След това поставете борна киселина в цепките и цепнатините, където хлебарки се крият. Използването на миниатюрен прах за ръце помага да се улесни много тази задача. Не бързайте, като използвате фенерче, за да проверите разделянето. Издухайте борната киселина направо във всички пукнатини и също счупете всяко място, което предполагате, че може да се крие хлебарка. Когато се съмнявате, надуйте борната киселина в пукнатината. Не може да навреди! Обикновено са необходими 2 до 3 килограма борна киселина за общ дом.

Сега, като се съобразявате с инструкциите, поставете артикула с гел от хлебарки (като Maxforce) в шкафовете и др. Станциите за примамка на хлебарки могат допълнително да се използват в чувствителни зони.

Придържайте се нагоре

Разпръснете няколко улова на хлебарки в цялото ви жилище (3 или дори повече на площ). В случай, че хлебарки започват да се връщат отново, придържайте се към инструкциите, започвайки с борната киселина.

Силно се препоръчва, точно както правят специалистите, да се отнасяте към вашето жилище, както е описано по-горе, веднага на всеки 90 дни. Когато и завинаги, оставането на този вид рутина със сигурност ще направи сигурното, че вашият дом е без разходи за хлебарки!

Иска ми се да се насладите да разберете как да премахнете хлебарки.

Сега въпросът, който всеки човек, който някога е имал заразяване с хлебарки, има: Как точно да премахнем хлебарки?

На пазара има много много отлични, а също и не толкова добри продукти за убиване на хлебарки. Повечето от тези продукти работят добре за премахване на хлебарки, трябва да се предприемат редица действия помежду им с тези продукти, за да се отърват по подходящ начин от хлебарки. В момента, минутата, която чакахте: просто как да премахнете хлебарки. След това поставете борна киселина в пукнатините и дупките, където се крият хлебарки.

Comments

Popular posts from this blog

комари - Защо контролът върху насекомите е много важен

Убивайте, както и улавяйте Плодови мухи - Защо?

Защо да убиваме дървеници по безтоксичен начин