комари - Защо контролът върху насекомите е много важен

Всъщност насекомите са унищожили няколко пътувания на къмпинг, а също и създават атрактивна лятна нощ на открито. Освен че е влошаване, знам, че те също представляват заплаха поради факта, че могат да носят условия.

Енцефалитът, което означава възпаление на мозъка, се предизвиква от редица микробни, а също и вирусни инфекции и може да бъде изпратен от насекоми. В допълнение към рисковите болести, които насекомите носят на хората, те могат да причинят и кучешки сърдечен червей.

Поддържането на вас и вашето домакинство в безопасност от заплахите, които носят комарите, е жизненоважно. Има няколко вида контрол на насекомите, които можете да използвате, за да предпазите членовете на семейството си от опасностите от насекоми. Някои са по-надеждни от други.

Репеленти: Обичайна борба с насекоми

Репелентите, състоящи се от аерозоли, кремове, пръчици, спрейове и течности, могат да бъдат свързани с кожата, както и с облеклото.

Един от най-надеждните репеленти, които могат да бъдат свързани с костюм за рожден ден, съдържа DEET. Докато тези репеленти не елиминират насекомите, те могат да ги възпират от ухапване. Разчитайки на количеството DEET в продукта, те могат да бъдат надежден тип борба с насекоми от 90 минути до 10 часа.

Продукти, включително Permanone, могат да се използват за дрехи, обувки, легла, както и за къмпинг на открито, но все пак не бива да се използват никога върху кожата. Докато предметите на DEET пречат на комарите да хапят, Permanone убива комари, а също и кърлежи. Този вид репелент обикновено може да продължи до 6 часа. Дори след като продуктите, третирани с Permanone всъщност са почистени, химикалът може да продължи да бъде.

Съществуват репеленти против комари, които не включват тези екстремни химикали и обикновено те се състоят от масло от цитронела. Други твърдят, че чаршафите за сушилня за дрехи могат да се използват като вид контрол срещу комари, когато са обвързани с дрехи.

Инструкциите трябва винаги да се спазват при използване на репеленти. Те никога не трябва да се използват от ръцете на вашите деца. И също толкова бързо, колкото сте на закрито още веднъж, третираната кожа трябва винаги да се мие със сапун и вода.

Контрол на насекомите чрез освобождаване от сайтовете за размножаване

комари - цялата информация присъства на тази страница.

Елиминирането на уебсайтове за развъждане е само една от най-добрите форми за контрол на насекомите, но въпреки това може да бъде скъпо, както и трудно за обикновения собственик на къща. Комарите изминават приблизително много километри, което означава, че местата за размножаване може да са на няколко мили от мястото, където се преживяват неприятностите.

Приемането на действия като квартал е едно от най-ефективните средства за управление на комари. Уверете се, че се отървете от стояща вода, от пренебрегвани птичи бани и басейни до блокирани дъждовни улуци.

По-големите площи на стояща вода, като блатата, канавките, както и бавно движещите се потоци, изискват ресурси на общността за елиминиране.

Копани за контрол на комари

Предлагат се предмети в този случай, за да въведат, отблъснат или убият комари.

Електрочистващите инструменти, които често се наричат ​​"бъгове за затваряне", използват ултравиолетова светлина като атрактант. Те действително се потвърдиха като крайно недостатъчни при контрола на насекомите. Само малък процент вредители, регистрирани от тези капани, всъщност са комари. Молци, бръмбари, както и други нехапващи, а също и безобидни насекоми, са повечето от насекомите, регистрирани от тези насекоми.

Други устройства излъчват ултразвукови високочестотни акустични вълни. Те твърдят, че отблъскват бъгове, състоящи се от комари. Показано е, че те са неадекватни видове контрол върху насекомите и комарите. Фирмите за защита на клиентите всъщност са провалили този бизнес, който насърчава непроверени твърдения за техните устройства. Нови компании винаги възникват, които желаят да предложат тези неефективни устройства за контрол на насекомите.

Налични са капани за насекоми, които в действителност са показали, че са изключително ефективни за нарушаване на цикъла на размножаване на комари, като по този начин премахват заплахата и раздразнението на насекомите в задния ви двор за цял период, без да подлагате домакинството си на груби химикали.

Един от най-надеждните капани за насекоми изстрелва постоянен поток от СО2, интегриран с атрактант, за да примами комарите. Когато са близо до улова, насекомите се вакуумират в интернет, където дехидратират и също така преминават. Тези капани работят непрекъснато за най-добри резултати. Няколко от по-модерните дизайни незабавно се изключват и също така рестартират капана въз основа на 50 градуса, нивото на температура, при което обикновено започва развъждането на комари.

Докато тези уловки на насекоми ви връщат по-големи от репелентите, техният успех в защитата на членовете на вашето семейство за цял сезон от опасностите, които насекомите носят, потвърждават като положителен рой.

Има редица видове контрол срещу комари, които можете да използвате, за да защитите семейството си от опасностите на комарите. В зависимост от количеството DEET в продукта, те могат да бъдат ефективна форма за контрол на комари от 90 минути до 10 часа.

Докато продуктите на DEET пречат на комарите да атакуват, Permanone убива насекоми и кърлежи. Други заявяват, че чаршафите за сушилни могат да бъдат използвани като вид контрол срещу насекоми, когато са обвързани с облекло.

Най-ефективният улов на насекоми освобождава постоянен поток от въглероден диоксид, комбиниран с атрактант, за да изкушава комарите.

Tags: видове комари, видове комари в България, защита от комари на открито, как да се предпазим от комари, капан за комари, комари, мрежа комари, предпазване от комари, препарат против комари, препарат против комари за тревни площи, препарати против комари на открито, против комари, против комари на открито, пръскане против комари, спрей против комари, тигрови комари, унищожаване на комари, уред против комари, уред против комари и мухи, уред против комари на открито, устройства против комари

Comments

Popular posts from this blog

Убивайте, както и улавяйте Плодови мухи - Защо?

Защо да убиваме дървеници по безтоксичен начин